Servicii IT

Oferim servicii IT, soluții practice, automate, pentru compania dvs.

Proiectare și dezvoltare software

Proiectare de ansamblu și detaliu, consultanță, cercetare și dezvoltare software, mentenanță imprimante termice, laser și multifuncționale.

Asset management

Închirieri de echipamente pentru inventar, programare, întreținere a aparaturii și echipamentelor din cadrul instalațiilor, outsourcing pentru soluții DCS, ESD, SCADA, PI, MES, PLC.

Dezvoltare aplicații business

De la proiect, până la lansare, oferim aplicații realizate la standarde profesionale, pentru compania dvs.

Integrare sisteme

Suntem dedicați să găsim și să vă oferim cele mai eficiente soluții pentru afacerea dvs.. Vă rugăm să ne contactați pentru detalii.

Soluții software

Soluții software inteligente, eficiente şi intuitive, pentru gestionarea eficientă a informațiilor sau centralizarea tuturor datelor IT.

Soluții practice

Oferim soluții practice, automate pentru computerele, serverele și rețeaua dvs. Dedicându-vă sarcinile zilnice, veți obține un control mai mare asupra resurselor dvs. IT – un prim pas critic către alinierea afacerilor și IT-ului.

O rețea bine administrată funcționează la o eficiență maximă, servind utilizatorilor, afacerii dvs. și susținută de un partener în care puteți avea încredere. Atunci când oamenii dvs. se bucură de o mai mare fiabilitate față de instrumentele cheie de gestionare a informațiilor, aceștia lucrează mai consistent, făcând afacerea dvs. să funcționeze mult mai bine.

Oferim toată plaja de soluții și servicii IT pentru infrastructuri de toate dimensiunile, inclusiv data centers, baze de date, servicii web, de la design, la implementare, management și testare.

Gestionare servicii IT

• instalare, configurare și mentenanță disponibile pentru imprimante laserjet, multifuncționale, produse inkjet, thermal printer;
• Virtualizare servere , VMware, Hyper-V , servicii de configurare avansată;
• asiguă instalarea și configurarea fizică și software atât pentru echipamentele de tip server, cât și pentru cele de stocare în infrastructura dumneavoastră;
• proiectarea și configurarea soluțiilor de networking acoperind toată gama de tehnologii de rețea (Routing & Switching, Firewall, VPN, IPS etc.)
• Securitate IT, livrare și configurarea echipamentelor firewall;
• Desktops
• Rețele de date-voce (cablare structurată).

Sigma Tech Solutions SRL

Vă stăm la dispoziție pentru mai multe informații.

Str. NUCET, nr.2, bl.560, ap.17, Jud. Arad,

Info

Copyright SC Sigma Tech Solutions SRL
Designed by MDESIGN

vituas®

Platformă software ce permite gestionarea centralizată a resurselor IT ale unei companii.

- rezolvă problema fragmentării aplicațiilor
- elimină activitățile repetitive
- depistează în timp real deficiențele
- transmite informații obigatorii