vituas®

Platformă software ce permite gestionarea centralizată a resurselor IT ale unei companii

Ce este vituas®?

Este o platformă software ce permite gestionarea resurselor IT ale unei companii într-un mod centralizat și unitar. (aplicații, utilizatori, drepturi de acces, configurări calculatoare și terminale, etc).
Platforma este o soluție completă, conține TOATE instrumentele necesare pentru crearea aplicațiilor, managementul resurselor, raportări, control și analiză a datelor.

Cum funcționează

În această platformă aplicațiile pot comunica între ele și își pot partaja datele astfel încât datele comune să nu trebuiască copiate în mai multe locuri.

Cum funcționează

În această platformă aplicațiile pot comunica între ele și își pot partaja datele astfel încât datele comune să nu trebuiască copiate în mai multe locuri.

Aplicații

Conține un spectru larg de tehnologii, de la aplicații de prelucrare a datelor (departament logistică, resurse umane, achiziții, etc), automatizare producție (IIoT, OPC/UA, Modbus), afișare informații pe terminale (KPI, pagini web, hărți, calendar săli ședințe, etc), aplicații mobile (iOS, Android) și interacțiune vocală cu asistent virtual (Alexa, Google Asisstant).

Cum te poate ajuta

Vituas – platformă software pentru gestionarea resurselor unei companii

Rezolvă problema fragmentării aplicațiilor

În multe companii, la ora actuală, se folosesc mai multe programe pentru îndeplinirea unei activități. Însă programele nu comunică între ele, ceea ce face dificilă o privire de ansamblu asupra datelor precum și controlul lor.

Depistează in timp real deficiențele

Folosind Vituas, vei depista în timp real toate deficiențele, de natură umană sau tehnică. Astfel poți lua decizii în timp util pentru corectarea lor.

Elimină activitățile repetitive

Eliminarea complet activitățile repetitive, manuale și de durată a angajaților prin generare automată de formulare și documente (adeverințe, contracte, pontaje, borderouri, etc).

Transmite informații obligatorii

Transmiterea de informații obligatorii, de interes general, ce trebuie aduse în atenția angajaților (note informative, reclamații, training, etc). Înlocuirea panourilor informative cu monitoare ce prezintă informații în format digital (video, PDF, imagini).

Sigma Tech Solutions SRL

Vă stăm la dispoziție pentru mai multe informații.

Str. NUCET, nr.2, bl.560, ap.17, Jud. Arad,

Info

Copyright SC Sigma Tech Solutions SRL
Designed by MDESIGN

vituas®

Platformă software ce permite gestionarea centralizată a resurselor IT ale unei companii.

- rezolvă problema fragmentării aplicațiilor
- elimină activitățile repetitive
- depistează în timp real deficiențele
- transmite informații obigatorii